Kön: Hane
Född: 15-08-23
Mankhöjd: 49 cm
Hundhem: Parraga

Status: Söker hem
Kategori: Mellan

Beskrivning

Woody övergavs utanför sheltrets grindar tillsammans med sin bror när de var valpar. Som tur var erbjöd sig ett jourhem att ta hand om syskonen till en början då det inte fanns någon plats på sheltret.

Till en början var syskonen som sammansvetsade och mycket beroende av varandra,   men när de senare flyttades till hundhemmet så  fann båda nya lekkamrater och deras starka band försvann mer och mer.

En tid efteråt blev brodern adopterad i Tyskland men Woody blev kvar på sheltret och när även flera av hans bästa kompisar blev adopterade så märktes snart att Woody blev mer ensam och vilsen, han hade förlorat sin trygghet.

Volontärerna jobbar mycket med att ge Woody lite extra uppmärksamhet så han inte ska känna sig så ensam men det bästa för honom hade förstås varit att snart få komma till en egen familj.

Woody är en mycket snäll hund som inte gör något väsen av sig. Han vandrar stilla runt bland de andra hundarna, stora som små, men vill helst vistas nära volontärerna när de utför sina dagliga sysslor på hundhemmet.

Han är inte testad med katter men det kan göras vid förfrågan.